Vrijstaande kachel

In een grote open ruimte komt de vrijstaande kachel het beste tot haar recht. Voor iedere stijl en smaak kunt u bij Verkerk Openhaarden een vrijstaande kachel of ander type haard aanschaffen. Wilt u advies over de mogelijkheden in uw woning?

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

 

Wat is een vrijstaande kachel?

Een vrijstaande kachel staat, zoals de naam al verklapt, vrij opgesteld. Door deze opstelling krijgt de kachel een geheel eigen karakter en brengt het extra sfeer en warmte. Want van meerdere kanten heeft u nu zicht op het prachtige vlammenspel. Een vrijstaande kachel is verkrijgbaar in verschillende stijlen en in diverse afmetingen.

bekijk assortiment bezoek showroom

Milieuvriendelijke kachel

Een vrijstaande kachel koopt u natuurlijk vanwege de uitstraling en als warmtebron. De sfeer en warmte van centrale verwarming kan niet tippen aan die van een kachel.

Moderne houtkachels zijn voorzien van een secundair verbrandingssysteem en door de onverbrande gassen te combineren met de warmte van de kachel ontstaat een tweede verbranding. Het rendement van uw kachel kan hierdoor flink oplopen en is een stuk milieuvriendelijker.

Met een vrijstaande kachel kunt u dus ook nog eens op de stookkosten besparen. Dit geldt zeker als u kiest voor een houtkachel of een pelletkachel. Het is namelijk niet altijd nodig om de gehele centrale verwarming op te zetten.

Want zeg nou zelf. In de meeste gevallen heb je alleen behoefte aan plaatselijke warmte omdat je op dat moment in die ruimte bent.

 

vrijstaande kachel

Klassieke houtkachel

Verkerk Openhaarden biedt vrijstaande houtkachels aan in diverse stijlen en afmetingen. Van een klassieke vrijstaande kachel tot een moderne en eigentijdse kachel.

De keuzemogelijkheden bij Verkerk Openhaarden zijn groot. In onze showroom kunt u zelf ervaren wat een vrijstaande kachel doet met een ruimte. Hier vindt u een overzicht van ons zeer complete assortiment en vindt u altijd een kachel of haard die past bij uw interieur.

reparatie haarden

 

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.