Rookkanaal houtkachel

Op zoek naar een passend rookkanaal voor uw houtkachel? Voor een veilig en op maat gemaakt rookkanaal voor de houtkachel kiest u met Verkerk Openhaarden voor een gespecialiseerde en betrouwbare partner. Al vele jaren hebben wij ervaring in het plaatsen van enkelwandige, dubbelwandige en flexibele rookkanalen. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of informatie over alle mogelijkheden!

rookkanalen

Een rookkanaal voor uw houtkachel dient te allen tijde veilig te zijn. Daarom is het plaatsen van een rookkanaal maatwerk. De temperatuur in een rookkanaal kan wel oplopen tot 600ºC. Bij verkeerde plaatsing of het gebruik van verkeerde materialen kan een schoorsteenbrand in de hand worden gewerkt. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Laat het plaatsen van een rookkanaal voor uw houtkachel dan ook altijd uitvoeren door een erkende specialist. Wij plaatsen alleen rookkanalen die CE zijn gecertificeerd.

 

Mogelijkheden bespreken

Rookkanaal houtkachel mogelijkheden

Rookkanalen zijn er niet alleen in verschillende soorten en kleuren, ze kunnen ook op verschillende manieren worden geplaatst. Er bestaan verschillende installatiemogelijkheden zoals een rookkanaal binnenshuis als langs de buitenkant van de gevel. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in uw huis, laat u dan informeren!

 

Rookkanalen staan vooral bekend om zijn zilveren kleur door het RVS materiaal. Verkerk Openhaarden kan u voorzien in verschillende soorten kleuren rookkanalen. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een mat of donker rookkanaal. Wat voor wensen u ook heeft, wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Installatie rookkanaal houtkachel

Rookkanaal houtkachelHet plaatsen van een rookkanaal voor uw houtkachel wordt altijd en alleen door specialisten uitgevoerd.

Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een rookkanaal voor uw houtkachel en maken daar een passend ontwerp voor.

Soms is het plaatsen van een rookgasventilator noodzakelijk; dit en allerlei andere zaken zullen worden meegenomen in het ontwerp.

Uiteraard worden in het ontwerp al uw wensen meegenomen.

 

Heeft u al een rookkanaal voor uw houtkachel en wilt u daar reparatie aan laten uitvoeren of wilt u rookkanaal houtkachel accessoires bestellen?

Laat het ons dan weten via onze contactpagina of bel naar:

072-5712768.

 

Wij gaan graag met u om de tafel voor een passend advies en ontwerp voor uw houtkachel rookkanaal! Graag tot ziens bij Verkerk Openhaarden.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.