Reparatie

Een lek rookkanaal, kapotgestookte achterwand of heeft u nog een nostalgische haard uit de jaren zeventig en bent u toe aan vernieuwing? Voor reparaties aan uw haard of kachel en handelingen op het gebied van modernisatie kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen uw haard bijvoorbeeld eenvoudig ombouwen van een houtgestookte haard naar een moderne gashaard. Ook inzethaarden zijn tegenwoordig erg populair!

Openhaard

Een openhaard is bij gebruik aan slijtage onderhevig. De invloed van de hitte van het vuur laat altijd sporen na, ook bij de beste vuurbestendige materialen. Roetaanslag zorgt in de loop der jaren, ook bij goed onderhoud, toch voor een aantasting van het rookkanaal en de openhaard zelf. Naast een reparatie kunnen wij uw oude haard ook vervangen voor een moderne openhaard.

Kachel

Heeft uw kachel reparaties nodig? Het team van J. Verkerk Openhaarden in Heerhugowaard zorgt dat het vuur weer snel knispert in uw kachel. Reparaties worden vakkundig doorgevoerd met het oog op de gebruiksveiligheid van de kachel. Zo weet u zeker dat u ook na de kachel reparaties veilig kunt genieten van de warmte en sfeer.

Schoorsteen

Door wind en regen kan het nodig zijn dat uw schoorsteen gerenoveerd moet worden. Verkerk Openhaarden kan ervoor zorgen dat uw schoorsteen weer jaren mee kan. Lees hier meer over renovatie of reparatie van uw schoorsteen.

Rookkanaal

Bij het gebruik van een openhaard of kachel komt er altijd roetaanslag in het rookkanaal. Daarom moet het rookkanaal, afhankelijk van het gebruik, één à twee keer per jaar geveegd worden. In oude gemetselde rookkanalen hebben de hitte en het vegen een grote invloed op de voegen. Een renovatie van uw rookkanaal is dan nodig om te zorgen dat er geen stenen in uw schoorsteen los komen te zitten.

 

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

 

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.