Pelletkachel kopen

Wilt u een pelletkachel kopen? Verkerk Openhaarden adviseert u hier graag bij.

Wat is een pelletkachel?

Een pelletkachel is een type kachel waarin houtpellets verbrand worden. Pellethout is 100% natuurlijk materiaal, het is samengeperst houtafval van zagerijen. In een pelletkachel kunt u het beste geen andere soorten brandstof gebruiken. Op deze manier functioneert de kachel het best en het langst.

Een pelletkachel kopen betekent een schone verbranding en daarnaast een ruime besparing op uw stookkosten. Als u een pelletkachel wilt kopen dan is het verstandig u hier goed in te verdiepen. Een verkeerde keuze kan namelijk vervelende gevolgen hebben.

Laat u daarom adviseren door een betrouwbare leverancier. Neem contact met ons op voor advies voordat u een pelletkachel gaat kopen.

Contact opnemen

Onderhoud pelletkachel

Een pelletkachel kopen betekent dat u kiest voor een hele schone verbranding en een hoog rendement. Bij de verbranding van pellethout komt er evenveel CO2 vrij bij de verbranding als wanneer het hout in de natuur vergaan zou zijn. Dit wordt ook wel CO2-neutraal branden genoemd.

Palletkachels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen meestal zonder grote aanpassingen worden geplaatst. Vaak is een gat in de muur voor een rookafvoerpijp voldoende. Verwarming, kachels en haarden zorgen voor een lagere luchtvochtigheid in uw woning.

Veel van de palletkachels die u bij ons kunt kopen hebben een waterreservoir. Op deze manier wordt tijdens het branden water verdampt om de luchtvochtigheid op peil te houden.

 

Pelletkachel prijzen en extra informatie

De prijzen variëren per merk en per type. Heeft u vragen over het aanschaffen van een pelletkachel? Of wilt u meer informatie over de andere haarden van Verkerk Openhaarden?

Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 072 – 57 127 68.

Wij geven u graag inzicht in de pelletkachel prijzen. U kunt ook online direct een offerte aanvragen!

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.