Openhaarden

Verkerk Openhaarden levert diverse soorten moderne openhaarden van topkwaliteit. Een uitstekende service hoort hier natuurlijk bij. Veel van onze producten hebben een garantie van 10 jaar.

Keuze uit verschillende soorten openhaarden

Wij leveren naast houthaarden en moderne gashaarden ook inzethaarden. Dit zijn speciale haarden die zodanig zijn ontworpen, dat deze precies in de stookopening van een bestaande openhaard passen. Inzethaarden kennen bijvoorbeeld een veel hoger rendement dan een gewone openhaard!

Heeft u wel eens gehoord van een vrijhangende haard? Mocht u woning beschikken over een grote open ruimte, dan is de vrijhangende haard misschien een mooie optie om te overwegen.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing en wilt u uw huis op een duurzame manier inrichten? Dan raden wij aan een kijkje te nemen op de pagina met onze cv haarden. Een cv kachel zorgt er voor dat de energierekeningen betaalbaar blijven.

Rookkanaal houtkachel

Openhaarden assortiment

openhaard in huis

Showroom met openhaarden

Vind u het prettig om alle mogelijkheden op een rij te bekijken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

We vertellen u graag meer over de verschillende merken uit ons assortiment. De showroom is gemakkelijk te bereiken en dicht bij Alkmaar, Bergen, Schagen en Hoorn.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.