Openhaard kopen

Wilt u een openhaard kopen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Een openhaard is vaak het middelpunt van een ruimte. Het geeft warmte, sfeer en gezelligheid.

Een openhaard kopen doet u echter niet zomaar. Verkerk Openhaarden adviseert u graag over het soort en merk openhaard dat voor uw situatie geschikt is. Wij leveren en plaatsen diverse soorten openhaarden van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij bent u bij ons ook verzekerd van een uitstekende service.

Naast hout- en gashaarden leveren wij ook inzethaarden. Zeer geschikt als u een openhaard wilt kopen die precies in de stookopening van een bestaande openhaard past.

Op onze website vindt u diverse varianten haarden en kachels met de bijbehorende voordelen en gemakken.

 Soorten openhaarden

Een openhaard kopen? Bij Verkerk Openhaarden kunt u terecht voor:

Assortiment bekijken

Open haard gereedschap en accessoires

Met alleen een openhaard kopen bent u er nog niet helemaal. Om optimaal van uw nieuwe haard te kunnen genieten heeft u goede open haard accessoires nodig.

Dit gereedschap voor uw openhaard kunnen wij u direct meeleveren. Of u kunt ze nabestellen bij ons als u al een kachel of openhaard heeft.

Wij hebben diverse soorten en stijlen:

  • poken
  • tangen
  • haardschermen

Maar denk ook aan nieuwe roosters voor uw houtkachel, een goede stevige pook, vonkvangers en keramische houtblokken voor uw gaskachel. Wij zijn de specialist voor een openhaard kopen. U krijgt van ons vrijblijvend en vakkundig advies.

Ook voor reparaties en opknapbeurten zijn wij u graag van dienst.

 

Haardenspeciaalzaak Verkerk

U bent welkom in de showroom van haardenspeciaalzaak Verkerk als u overweegt een kachel of openhaard te kopen. Wij zitten in Heerhugowaard en zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Komt dit niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u op afspraak ook op een andere dag of tijdstip ontvangen in onze haardenspeciaalzaak.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.