Openhaard kopen

Een openhaard kopen is een  interessante aankoop. Een openhaard is vaak het middelpunt van een ruimte. Het geeft warmte, sfeer en gezelligheid. Een openhaard is een product dat vaak lang meegaat en iets wat zorgt voor samenhorigheid.

Een openhaard kopen doet u echter niet zomaar. En dit staat ook bekend als een lastige klus. Verkerk Openhaarden adviseert u graag over het soort en merk openhaard dat voor uw situatie geschikt is. Door ons grote assortiment hebben wij veel keuze. Zo weten wij eigenlijk al dat uw ideale schoorsteen bij ons te koop is.

Wij leveren en plaatsen diverse soorten openhaarden van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij bent u bij ons ook verzekerd van een uitstekende service.

 Soorten openhaarden

Een openhaard kopen? Bij Verkerk Openhaarden kunt u terecht voor:

Naast hout- en gashaarden leveren wij ook inzethaarden. Zeer geschikt als u een openhaard wilt kopen die precies in de stookopening van een bestaande openhaard past.

Assortiment bekijken

Open haard gereedschap en accessoires

Met alleen een openhaard kopen bent u er nog niet helemaal. Om optimaal van uw nieuwe haard te kunnen genieten heeft u natuurlijk ook goede spullen nodig om de openhaard brandend te houden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hout om te branden of accessoires om jouw gas haard te onderhouden.

Deze accessoires voor uw openhaard kunnen wij u direct meeleveren. Of u kunt ze bestellen bij ons als u al een kachel of openhaard heeft. En natuurlijk ook nabestellen als dat nodig is.

Wij hebben diverse soorten en stijlen van gereedschap zoals bijvoorbeeld:

  • poken
  • tangen
  • haardschermen

Maar denk ook aan nieuwe roosters voor uw houtkachel, vonkvangers en keramische houtblokken voor uw gaskachel. Wij zijn de specialist voor een openhaard kopen. U krijgt van ons vrijblijvend en vakkundig advies.

Ook voor reparaties en opknapbeurten zijn wij u graag van dienst.

 

Haardenspeciaalzaak Verkerk

U bent welkom in de showroom van haardenspeciaalzaak Verkerk als u overweegt een kachel of openhaard te kopen. Wij zitten in Heerhugowaard en zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Komt dit niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u op afspraak ook op een andere dag of tijdstip ontvangen in onze haardenspeciaalzaak.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.