Openhaard accessoires

Openhaard accessoires zijn onmisbaar als u de eigenaar bent van een kachel of openhaard. De haard accessoires van Verkerk Openhaarden helpen u met het vuur te porren, het inladen van de brandstof of het as op te vegen.

 

Modern haard gereedschap

In ons assortiment vindt u een grote selectie van stijlen en maten, zodat wij geheel aan uw behoeftes kunnen voldoen. Van poken, open haard tangen of haardschermen tot vonkenvangers en keramische houtblokken bent u bij Verkerk Openhaarden aan het juiste adres.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Heerhugowaard.

 

bekijk assortiment bezoek showroom

 

 

 

Openhaard set

Verkerk Openhaarden levert diverse soorten openhaarden en kachels van topkwaliteit. Naast onze hout- en gashaarden leveren wij ook inzethaarden. Inzethaarden zijn speciale haarden die zodanig zijn ontworpen dat deze precies in de stookopening passen van een bestaande openhaard.

 

Bovendien leveren inzethaarden een hoger rendement dan een gewone openhaard. Ook leveren wij diverse haard accessoires. Hierbij kunt u denken aan een nieuw rooster voor uw houtkachel of een goede pook. Bent u op zoek naar een specifieke openhaard set?

 

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard. Onze vakmensen helpen u graag met het vinden van het juiste product.

Informatie Verkerk Openhaarden

Bent u toe aan een nieuwe kachel of bent u op zoek naar specifieke openhaard accessoires? Op onze website vindt u diverse varianten haarden, kachels en accessoires met de bijbehorende voordelen en gemakken. Ook voor reparaties aan uw haard of kachel bent u bij Verkerk Openhaarden aan het juiste adres.

 

Bovendien kunnen wij uw haard eenvoudig ombouwen van een houtgestookte haard naar een gashaard. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

 

Openhaard Accessoires

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.