Moderne gashaarden

Verkerk Openhaarden heeft moderne gashaarden van verschillende merken. De meeste haarden en kachels zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten, kleuren en uitvoeringen. De voordelen van een moderne gashaard zijn evident:

  • Snelle opwarming
  • Met een druk op de knop het vuur harder laten branden
  • Onderhoudsvrij en gebruiksvriendelijk
  • Hoog rendement
  • Geen zorgen over de houtvoorraad
  • Grote gelijkenis met echt houtvuur

Bekijk alle merken moderne gashaarden in ons assortiment.

Assortiment bekijken

Merken moderne gashaarden

De merken waar Verkerk een samenwerking mee heeft ontwikkelen en bouwen al vele jaren houtkachels, open haarden en gashaarden. Zo zijn de haarden van Wanders fires & stoves kwalitatief zeer hoogwaardig en de moderne inbouw gashaarden van Element4 worden weer gekenmerkt door eenvoud.

Kies voor een hoekmodel waarbij het vlammenspel van verschillende kanten vanuit de ruimte te bewonderen is. Of omlijst een inbouw gashaard met een prachtige schouw, plateau of een kast. De mogelijkheden zijn oneindig.

moderne gashaard

Gebruiksvriendelijk en moderne gashaard

Inbouw gashaarden zijn zeer gebruiksvriendelijk. Veel moderne gashaarden kunnen geleverd worden met afstandsbediening. Een moderne gashaard werk op een zogenaamd open of gesloten systeem. Een open systeem haalt de zuurstof voor verbranding uit de ruimte zelf.

Bij een moderne gashaard met gesloten systeem wordt deze zuurstof van buiten gehaald. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Uitstekende kwaliteit en service

De moderne gashaarden van Verkerk worden gekenmerkt door een topkwaliteit. Wij staan ook bekend om onze uitstekende service. Dit komt tot uiting in een langlopende garantie, soms tot wel tien jaar.

Daarnaast bouwen wij uw nieuwe gashaard of andere kachel of haard vakkundig in. En we zorgen er uiteraard voor dat uw woning netjes wordt achtergelaten! Denkt u erover een moderne gashaard aan te schaffen?

Kom gerust eens langs in onze showroom in Heerhugowaard. Wij helpen u graag!
Contact en route

moderne gashaard

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.