Kachels

Verkerk Openhaarden beschikt over vele kachels van verschillende merken. Iedere merk heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Voor meer informatie over de kachel die het beste bij uw situatie past, kunt u het beste even contact opnemen met onze experts in de showroom in Heerhugowaard.

Houtkachels

Houtkachel

De houtkachel verschilt veel van andere soorten kachels. De geur en het knisperen van het brandende hout zijn unieke eigenschappen die bijdragen aan een verhoogde sfeer in uw huiskamer.

Verkerk Openhaarden beschikt zowel over moderne als klassieke houtkachels. In ons uitgebreide assortiment is altijd een houtkachel te vinden die aansluit bij uw huidige interieur.
Meer Houtkachels

Gaskachels

Gaskachel

Gaskachels hebben weinig onderhoud nodig. Dat is een groot voordeel van deze soort kachels. Daarnaast hebben ze ook een lange levensduur. De gaskachels van Verkerk Openhaarden zijn van alle gemakken voorzien. Met één druk op de knop wordt de sfeer in uw kamer verhoogd.

Meer Gaskachels

CV-kachels

cv-kachel

Een CV-kachel is in principe hetzelfde als een echte handgestookte kachel. De warmte die bij het stoken vrijkomt, wordt nu alleen nog beter benut doordat de kachel wordt aangesloten op uw cv-installatie. Uw reguliere stookkosten gaan hierdoor omlaag. U profiteert met een cv-kachel uiteraard van ouderwetse gezelligheid. Hout, briketten en pellets (houtkorrels) kunnen alemaal in cv-kachels gestookt worden.

Meer Gaskachels

Pelletkachels


Pelletkachels zorgen voor een flinke besparing op uw stookkosten. Pellets zijn gemaakt van samengeperst houtafval van zagerijen en dus gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Dit houdt in dat er bij de verbranding van pellets evenveel CO2 vrijkomt bij de verbranding in pelletkachels als wanneer het hout in de natuur vergaan zou zijn. Dit wordt ook wel CO2-neutraal genoemd.

Meer Pelletkachels

Fornuizen

Tekst volgt nog.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een kachel in uw situatie?


Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.