Kachel reparatie

Een kachel reparatie is een specialistische klus. Bij Verkerk Openhaarden werken kachelmonteurs met zeer veel vakkennis. Het onderhoud en de reparatie van kachels en haarden kunt u met vertrouwen aan ons uitbesteden. Is het rookkanaal van uw kachel lek, het binnenwerk beschadigd of is een ander soort kachel reparatie nodig?

Neem dan contact met ons op en leg het probleem aan ons voor. Wij leggen u dan precies uit welk handelingen nodig zijn om uw kachel weer als nieuw te krijgen. Inclusief een heldere prijsopgave. Als een kachel beschadigd is en een reparatie of grondig onderhoud nodig heeft dan doet u er verstandig aan om dit zo snel mogelijk uit te laten voeren.

Dit om verdere schade te voorkomen en ook mogelijke risico’s zo klein mogelijk te houden. Een investering is het zeker waard omdat kachels nu eenmaal lang mee gaan. Verkerk Openhaarden zorgt dat u binnen afzienbare tijd weer onbezorgd van uw haardvuur kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak.

bekijk assortiment bezoek showroom

Kachel ombouw

inbouwkachel houtWilt u uw oude hout gestookte haard om laten bouwen naar een gashaard? Ook dat is in veel gevallen geen probleem! Veel klanten hebben al voor deze oplossing gekozen en de kachel door Verkerk Openhaarden laten ombouwen. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. Het moet namelijk wel mogelijk zijn om een gasleiding aan te leggen.

Een inbouw gashaard is een comfortabel en gebruiksvriendelijk alternatief voor een hout gestookte haard. Met een druk op de knop kunt u op afstand de haard aan- en uitzetten. Een kachel reparatie nodig of er eentje laten ombouwen? Bel Verkerk, wij werken snel, netjes en altijd volgens afspraak.

Bij Verkerk Openhaarden kunt u rekenen op een scherpe prijs, zonder dat hierbij aan kwaliteit en veiligheid ingeboet wordt. Heeft u wel uw kachel bij ons gekocht en heeft u nog garantie? Dan spreekt het voor zich dat wij u ook bij uw kachelreparaties van dienst zijn.

Meer informatie over kachel reparatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor kachel reparatie door Verkerk Openhaarden?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden.

Voor antwoorden op uw vragen kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer:
072 – 57 127 68
.

U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard.

inbouwkachel hout

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.