Wanders Inzethaard

Wanders fires & stoves is een modern bedrijf waar research en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Het gehele productieproces, van ontwerp tot montage, vindt plaats in eigen huis. Wanders beschikt over een uitgebreid programma van technisch hoogwaardige kachels en sfeerhaarden, die voldoen aan de hoogste internationaal geldende kwaliteitscriteria.

Milieuvriendelijke inzethaarden

Met een inzethaard van Wanders kiest u voor een milieuvriendelijke haard. Alle haarden hebben een hoog rendement en een lage emissie. Daarmee voldoen ze aan de Europese en de strenge Duitse normen. De extra naverbranding van de rookgassen verzekert u van een hogere efficiëntiegraad. Een energiezuinige poedercoat-installatie, die tevens met volledig oplosmiddelvrije producten werkt, zorgt er daarnaast voor dat ook tijdens de productie het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Breed aanbod inzethaarden

Wanders beschikt over diverse modellen inzethaarden. Ieder model heeft specifieke eigenschappen. De Economics-modellen zijn bijvoorbeeld voorzien van regelbare ventilatoren, een thermostatisch geregeld luchttoevoer en een spaarklep. Hierdoor wordt er een hoog rendement behaald.

De Véro-modellen van Wanders zijn zeer compact, en de warmteopbrengst is goed te reguleren. Alle inzethaarden van Véro zijn zeer geschikt in een kleinere leefruimte.

Heeft u interesse in een inzethaard van Wanders

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

Contact & vragen Showroom

 

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.