Barbas Inzethaard

Barbas beschikt over diverse soorten inzethaarden die ieder verschillende voordelen met zich meebrengen. Inzethaarden zijn eenvoudig te installeren. Deze haarden zijn tegenwoordig erg populair.

Universal-5 inzethaarden

Wanneer u kiest voor de sfeer van een openhaard en het rendement van een zuinige houtkachel, is een inzethaard uit de Barbas Universal-5 serie de beste keuze.
De Universal-5 modellen kenmerken zich door een imposante glasoppervlakte, waardoor er een riant zich op het vuur wordt gecreëerd. Hier kunnen ook een convectieset en een krachtig ventilatorsysteem aan worden toegevoegd, waardoor de warmte sneller wordt verdeeld.

Het uitgebalanceerde verbrandingssysteem zorgt voor een hoog rendement en een groot bedieningsgemak. De Universal-5 modellen voldoen daarmee aan de strengste regelgeving.

Unilux-3 inzethaarden

Speciaal voor de situaties waarin het ontbreekt aan de nodige ruimte, biedt Barbas de Unilux-3 modellen. Door de geringe inbouwdiepte zijn deze modellen ideaal voor kleine, bestaande haarden. Ondanks de compactheid zorgt de Unilux-3 voor voldoende warmte. Het geavanceerde verbrandingssysteem zorgt voor een rendement vna 78%. Evenals de Universal-5 modellen, voldoen deze inzethaarden ook aan de strengste regelgeving.

Classics inzethaarden

De Classics inzethaarden van Barbas zijn van onverwoestbare topkwaliteit. Deze haarden hebben een deur met een groot glasoppervlakte, wat zorgt voor een vrij zicht op het vuur. Deze modellen zijn in verschillend vermogen verkrijgbaar.

Heeft u interesse in een inzethaard van Barbas

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

Contact & vragen Showroom

 

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.