Kal-fire Houthaard

De inbouwhaarden van Kal-fire staan voor kwaliteit en innovatie. Qua innovatie is Kal-fire het beste bedrijf in de branche. De innovatieve Heat Pure kreeg de 23e plaats in de MKB Innovatie Top 100 van 2008 toebedeeld. Door middel van een nieuwe ingebouwde luchtklep en een nieuw deursluit-mechanisme verloopt de verbanding efficiƫnter en wordt er meer warmte gegenereerd. Henk Vos, milieudeskundige, zei het volgende over de haarden van Kal-fire:
“Maximaal rendement en minimale milieubelasting. Dat is Kal-fire. Dat is groen stoken”.
Kal-fire levert alleen gesloten houthaarden, omdat deze veiliger en zuiniger in gebruik zijn.

Service en garantie

De Kal-fire producten zijn CE-gekeurd en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Kal-fire maakt altijd en overal gebruik van de beste materialen, waardoor u ook in de toekomst kunt genieten van de unieke haarden. Daar staat Kal-fire met haar jarenlange expertise en haar vakmanschap garant voor.

Wanneer zich onverhoopt een storing of defect voordoet dan kan Verkerk Openhaarden deze normaliter snel en goed oplossen. Waar nodig kunnen wij terugvallen op de expertise van Kal-fire. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang probleemloos stookplezier. De garantieperiode varieert per type toestel, van 2 tot 5 jaar.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.