Inbouwhaard hout

De ‘echte’ houthaard creëert door het knetterende hout toch de meeste sfeer. Of het nu een restaurant of uw huiskamer betreft, Verkerk Openhaarden uit Heerhugowaard heeft klassieke en moderne inbouwhaarden voor diverse toepassingen.

Van klein tot groot, zodat uw openhaard altijd in de ruimte tot zijn recht komt. De hout openhaarden van Verkerk worden geplaatst op vuurvaste ondergronden conform de wettelijke voorschriften. Naast inbouwhaarden van hout leveren wij ook moderne gashaarden.

De expertise van Verkerk Openhaarden zorgt dat u uit de vele inbouwhaarden de juiste weet te kiezen. Bij ons heeft u bijvoorbeeld ook de keuze uit inbouwhaarden die op gas werken. Iedere situatie is anders en heeft dus invloed op de wijze van beluchting en de trekkracht van uw schoorsteen.

Naast technisch advies kunnen onze medewerkers u ook op het gebied van stijl van advies voorzien. Inbouwhaarden zijn namelijk lang niet altijd klassiek, maar ook zijn er veel moderne openhaarden te verkrijgen.

Verkerk Openhaarden levert inbouwhaarden die wel en niet afsluitbaar zijn. Een bijzondere variant is de tunnelhaard, ook wel doorkijkhaard genoemd. Deze variant wordt geplaatst in een scheidingswand, wat ervoor zorgt dat u van de warmte en sfeer in meerdere ruimte tegelijk kunt genieten.

Wij komen graag bij u langs in heel Noord- Holland of bezoek onze showroom in Heerhugowaard, gelegen naast Alkmaar.

inbouwhaard hout

Onze merken

In ons uitgebreide assortiment is altijd een inbouwhaard te vinden die aansluit bij uw wensen. Iedere merk heeft diverse sterke punten. Wanneer u op één van onze merken klikt, kunt u meer informatie over onze inbouwhaarden bekijken. Wij beschikken over de volgende merken:

de salamander
barbas
wanders fires & stoves
firo
flam
kal-fire
nordic fire
oxford

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.