Wanders Gashaard

Wanders fires & stoves is een modern bedrijf waar research en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Het gehele productieproces, van ontwerp tot montage, vindt plaats in eigen huis.

Wanders beschikt over een uitgebreid programma van technisch hoogwaardige kachels en sfeerhaarden, die voldoen aan de hoogste internationaal geldende kwaliteitscriteria.

Zeer gebruiksvriendelijke gashaarden

Het assortiment gasinbouwhaarden van Wanders bestaat uit open- en gesloten toestellen. U kunt genieten van de gezelligheid van een haardvuur, zonder dat u daarvoor een voorraad hout hoeft aan te leggen. De afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd zorgt voor nog meer gebruiksgemak.

Het realistische vlammenbeeld geeft u het idee dat u naar een echt haardvuur kijkt. De producten van Wanders zijn allen door Gastec gekeurd en voorzien van het CE-keurmerk.

Een energiezuinige poedercoat-installatie die tevens met volledig oplosmiddelvrije producten werkt, zorgt er daarnaast voor dat tijdens de productie het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Heeft u interesse in een gashaard van Wanders

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.