Inbouwhaard gas

De moderne gashaarden van Verkerk Openhaarden zorgen voor sfeer, gezelligheid, gemak en comfort. De redenen voor mensen om voor een gas openhaard en cv installatie combinatie te kiezen is veelal sfeer.

De cv installatie verzorgt de feitelijke verwarming van het huis. Bekijk de mogelijkheden voor plaatsing van een cv kachel of een cv haard.

Wilt u nog meer informatie over het kopen van een openhaard? Klik dan hier.

Voordelen inbouw gashaard

Ten opzichte van traditionele haarden bieden onze moderne inbouw gashaarden diverse voordelen.

Een gashaard inbouw kent vele voordelen ten opzichte van een traditionele houtkachel.

  • Gashaarden zijn met afstandsbediening te besturen. Dit zorgt vooral voor gebruiksgemak en comfort. Want met een simpele druk op de knop schakelt u de ingebouwde gashaard in en ook weer uit.
  • U heeft geen voorraad hout nodig
  • Er komt geen geur vanaf die kan blijven hangen in woonkamers e.d.
  • Veilig systeem
  • Daarnaast zijn gas inbouwhaarden eenvoudiger te realiseren dan traditionele haarden waarbij veel meer rekening met afrookkanalen/schoorstenen rekening gehouden dient te worden.

En qua sfeer doet deze haard echt niet onder voor een haard met hout gestookt vuur.

De vlammen zijn levensecht en geven ook werkelijk de warmte af voor dat behaaglijke gevoel.

Wat is de prijs van een inbouw gashaard?

We willen er graag bij zeggen dat de aanschafprijs van een inbouw gashaard hoger kunnen liggen. Wilt u weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn van inbouw gashaarden in uw woning? Geef uw wensen aan ons door en wij sturen u een offerte op maat waarbij we u de kosten kunnen geven van een gashaard inclusief plaatsen.

Bekijk assortiment Offerte aanvragen

Moderne gashaarden bedient met een afstandsbediening

Het gebruiksgemak gaat zelfs nog verder, de simpele handeling van het ontsteken van de moderne gashaarden kan bij diverse modellen zelfs vanuit de luie stoel met een afstandsbediening worden verzorgd. Kom eens langs in onze showroom in Heerhugowaard, centraal gelegen in Noord-Holland.

Wij informeren u graag over de verschillende inbouwhaarden.

inbouwhaard gas

Een nostalgisch gevoel met een inbouw gashaard

Een open haard geeft niet alleen sfeer en warmte in huis. Het brengt ook een stukje nostalgie terug in de woonkamer. Met elkaar gezellig rond de haard zitten, genieten van het vlammenspel en elkaars gezelschap.

Een inbouw gashaard geeft – ondanks het ontbreken van echt hout – dezelfde belevenis. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen.

Losstaande gashaard

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor gashaard die los staat, of een inbouw openhaard voor hout. Maar ook inzetkachels en vrijstaande houtkachels vindt u terug in ons assortiment.

Eerst met eigen ogen bekijken? Overtuig uzelf in onze showroom in Heerhugowaard. Het zien van de verschillende haarden en het voelen van de sfeer maken u pas echt warm!

Onze merken

In ons uitgebreide assortiment is altijd een inbouwhaard te vinden die aansluit bij uw wensen. Iedere merk heeft diverse sterke punten.

Wanneer u op één van onze merken klikt, kunt u meer informatie over onze inbouwhaarden bekijken. Wij beschikken over de volgende merken:

wanders fires & stoves
flam kachels logo
element4 haarden
kalfire
bellfires haarden
de salamander

Wilt u meer informatie over een inbouwhaard in uw situatie?

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.