Inbouwhaard gas

De moderne gashaarden van Verkerk Openhaarden zorgen voor sfeer, gezelligheid, gemak en comfort. De redenen voor mensen om voor een gasopenhaard en cv installatie combinatie te kiezen is veelal sfeer. De cv installatie verzorgt de feitelijke verwarming van het huis. Bekijk de mogelijkheden voor een cv kachel of een cv haard.

 

Gebruiksgemak van gasinbouwhaarden

 

Ten opzichte van traditionele haarden bieden onze moderne gashaarden diverse voordelen. Zo hoeft u niet meer met hout te slepen en kunt u met een snelle handeling de haard aansteken. Het afvoeren van de as behoort met de gasinbouwhaard ook tot het verleden. Daarnaast zijn gasinbouwhaarden eenvoudiger te realiseren dan traditionele haarden waarbij veel meer rekening met afrookkanalen/schoorstenen rekening gehouden dient te worden.

 

Het gebruiksgemak gaat zelfs nog verder, de simpele handeling van het ontsteken van de moderne gashaard kan bij diverse modellen zelfs vanuit de luie stoel met een afstandsbediening worden verzorgd. Kom eens langs in onze showroom in Heerhugowaard, centraal gelegen in Noord-Holland. Wij informeren u graag over de verschillende inbouwhaarden.

 

inbouwhaard gas

 

Onze merken

 

In ons uitgebreide assortiment is altijd een inbouwhaard te vinden die aansluit bij uw wensen. Iedere merk heeft diverse sterke punten. Wanneer u op één van onze merken klikt, kunt u meer informatie over onze inbouwhaarden bekijken. Wij beschikken over de volgende merken:

 

wanders
wanders
flam
Flam
element4
Element 4
kalfire
Kal-fire
bellfires
Bellfires
salamander
De salamander

 

 

 

Wilt u meer informatie over een inbouwhaard in uw situatie?

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

Contact & vragen Showroom

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.