Inbouw openhaard

U zoekt een prachtige inbouw openhaard voor in uw woonkamer, studeerkamer of slaapkamer? Dan bent u bij Verkerk Openhaarden aan het juiste adres om een openhaard te laten inbouwen!

Wij leveren een breed assortiment haarden en kachels door heel Nederland. Zo kunt u bij ons terecht voor een hoek-, design of inbouw openhaard.

U zoekt een leverancier voor een mooie kachel in Heerhugowaard? Kom langs in de showroom van Verkerk Openhaarden en laat u overtuigen door de mogelijkheden! Meer informatie over een openhaard kopen? Klik dan hier

Voordelen inbouw openhaard met hout

Naast de bekende hout en gas haarden kunt u ook bij ons terecht voor een hoek openhaard of het laten inbouwen van een openhaard.

  • Het grote voordeel van deze inzethaarden is dat zij precies in de stookopening van uw huidige openhaard passen.
  • Een inbouw openhaard levert een hoger rendement dan een gewone kachel.
  • De geur van het hout en het ervaren van het echte ‘openhaard gevoel’ zal zeker aanwezig zijn
  • De warmte die rechtstreeks van het hout afkomt is door de gehele woonkamer voelbaar
  • De sfeer en gezelligheid die wordt gecreëerd door een inbouw openhaard is een van de belangrijkste redenen om er een te laten installeren

Inbouw openhaard

Op zoek naar iets meer exclusiefs dan een inbouw openhaard? Bij Verkerk Openhaarden kunt u tevens terecht voor prachtige hoek en design openhaarden. Voor vrijwel elke stijl bieden wij een passende haard. Bij ons bent u verzekerd van scherpe prijzen en uitstekende service.

U kunt bij ons terecht voor haarden en kachels van onder andere Bellfires, Barbas en Hase. Bovendien geldt op veel van onze producten een garantietermijn van tien jaar!

Interesse in een hoek-, design- of inbouw haard van Verkerk Openhaarden?

Neem contact met ons op voor meer informatie, of kom langs in onze showroom. Een haard of kachel in Heerhugowaard koopt u bij Verkerk openhaarden!

Inbouw openhaard

Vragen over een hoek of inbouw openhaard?

Heeft u nog enkele vragen over de kwaliteit en/of modellen haarden van Verkerk Openhaarden?

Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden binnen ons assortiment! Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 072 – 57 127 68.

Op zoek naar een echte design of inbouw openhaard? Kom naar Verkerk Openhaarden in Heerhugowaard!

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.