Inbouw houtkachels

Sfeervolle, moderne en stijlvolle inbouw houtkachels, bij Verkerk Openhaarden is alles mogelijk. Laat u inspireren en informeren door alle mogelijkheden die wij bieden.

Een specialiteit van ons zijn de houtkachels. Deze kachels creëren niet alleen sfeer, het zorgt ook voor warmte en plezier. Met zijn allen rond het vuur en genieten van het knetterende geluid.

Houtkachels geven u een aangenaam, warm en knus gevoel. Waar u jarenlang van kunt genieten!

Al vele jaren zijn wij specialist op het gebied van kachels. Voor ons is geen uitdaging te groot. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of als u vragen heeft over de mogelijkheden!

Contact opnemen

inbouw houtkachel

Soorten houtkachels

Of u nu grote of kleine inbouw houtkachels zoekt, wij kunnen in al uw behoeften voorzien. Wij beschikken over verschillende maten en soorten inbouwkachels voor hout. Zo bieden wij:

  • open inbouwkachels
  • gesloten inbouwkachels
  • inbouwhaarden voor houtstook
  • doorkijkhaarden (met glaswand)

Houtkachel merken

Door ons uitgebreide assortiment kunt u een inbouw houtkachel vinden die helemaal bij u past. Wat voor stijl u ook heeft in uw huis, met de vele soorten houtkachels zit er altijd een passend model voor u bij. Wij hebben verschillende soorten merken in ons assortiment zoals Barbas, Oxford, Nordic Fire, Wanders en Firo. Deze topmerken hebben allemaal hun unieke elementen.

 

Bezoek onze showroom met houtkachels!

Inbouw houtkachels

Met de vele soorten houtkachels is het lastig om een goed overzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Wilt u een goede impressie krijgen van de mogelijkheden op het gebied van inbouwkachels voor hout?

Kom dan naar onze showroom! Met een overzichtelijk en ruim assortiment, is het maken van een keuze een stuk makkelijker!

 

Houtkachel installeren op een veilige manier!

Veiligheid staat ten allen tijde bij ons voorop. Wij plaatsen daarom inbouwkachels voor hout die:

  • Officieel zijn gekeurd
  • Op vuurvaste ondergronden geplaatst
  • Altijd geplaatst door erkende en gespecialiseerde monteurs.

U bent bij Verkerk Openhaarden daarom verzekerd van een veilige, goed geïnstalleerde inbouwkachel.

Inbouwkachels voor hout is een maatwerk klus. Wilt u verzekerd zijn van een brandveilige en technische goed geïnstalleerde inbouwkachel?

Laat het plaatsen van inbouw houtkachels dan altijd uitvoeren door echte specialisten en voorkom (schoorsteen)brand! Ook voor het aanleggen en leveren van veilige rookkanalen kunnen wij u helpen.

Maak kennis met de expertise van Verkerk Openhaarden en ontdek het assortiment in onze showroom. Wij heten u van harte welkom!

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.