Inbouw houtkachels

Sfeervolle, moderne en stijlvolle inbouw houtkachels, bij Verkerk Openhaarden is alles mogelijk. Laat u inspireren en informeren door alle mogelijkheden die wij bieden. Al vele jaren zijn wij specialist op het gebied van inbouw houtkachels. Voor ons is geen uitdaging te groot. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of als u vragen heeft over de mogelijkheden!

Inbouw houtkachels

Een houtkachel creëert niet alleen sfeer, het zorgt ook voor warmte en plezier. Met zijn allen rond het vuur en genieten van het knetterende geluid. Inbouw houtkachels geven u een aangenaam gevoel waar u jarenlang van kunt genieten!

Showroom bezoeken
 
 

Soorten inbouw houtkachels

Of u nu grote of kleine inbouw houtkachels zoekt, wij kunnen in al uw behoeften voorzien. Wij beschikken over verschillende maten en soorten inbouwkachels voor hout. Zo bieden wij bijvoorbeeld open en gesloten inbouwkachels en inbouwhaarden voor houtstook aan. Daarnaast bieden wij, de zeer beroemde, doorkijkhaarden. Door de diversiteit van ons assortiment kunt u een inbouw houtkachel vinden die helemaal bij u past. Wat voor stijl u ook heeft in uw huis, met de vele soorten inbouw houtkachels zit er altijd een passend model voor u bij.

 

Wij hebben verschillende soorten merken in ons assortiment zoals Barbas, Oxford, Nordic Fire, Wanders en Firo. Deze merken hebben allemaal hun unieke elementen. Met de vele soorten inbouw houtkachels is het lastig om een goed overzicht te krijgen in de mogelijkheden. Wilt u een goede impressie krijgen van de mogelijkheden op het gebied van inbouwkachels voor hout? Kom dan naar onze showroom! Met een overzichtelijk en ruim assortiment, is het maken van een keuze een stuk makkelijker!

 

Plaatsing inbouwkachels hout

Veiligheid staat te allen tijde bij ons voorop. Wij plaatsen daarom inbouwkachels voor hout die officieel zijn gekeurd en deze worden altijd op vuurvaste ondergronden geplaatst. Daarnaast worden de inbouw houtkachels altijd geplaatst door erkende en gespecialiseerde monteurs. U bent bij Verkerk Openhaarden daarom verzekerd van een veilige, goed geïnstalleerde inbouwkachel.

Inbouw houtkachels

 

Inbouwkachels voor hout is een maatwerk klus. Wilt u verzekerd zijn van een brandveilige en technische goed geïnstalleerde inbouwkachel? Laat het plaatsen van inbouw houtkachels dan altijd uitvoeren door echte specialisten en voorkom (schoorsteen)brand!

Offerte aanvragenContact & vragen
 
 

Maak kennis met de expertise van Verkerk Openhaarden en ontdek het assortiment in onze showroom. Wij heten u van harte welkom!
 

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.