Inbouw Gashaarden

Inbouw gashaarden: gemakkelijk en sfeervol

Voor sfeervolle inbouw gashaarden bent u bij Verkerk Openhaarden aan het goede adres. Moderne gashaarden zijn tegenwoordig niet meer van inbouw houthaarden te onderscheiden. Kies voor een gashaard als u gebruiksvriendelijkheid en gemak belangrijk vindt bij het kiezen voor een haard.

Gashaarden zijn eenvoudig aan te zetten. Vaak is alleen een druk op de knop nodig. Bij een aantal uitvoeringen hoeft u zelfs niet eens meer uit uw luie stoel te komen. Die worden namelijk geleverd met een afstandsbediening. Wij bieden een ruim assortiment gashaarden, inzethaarden en kachels.

Assortiment bekijken

Inbouw Gashaarden

Haal nog meer sfeer in huis met een inbouw gashaard

Een gashaard creƫert snel en makkelijk die typische gezellige warmte in huis. Als u een gashaard aanzet, dan voegt het direct sfeer en comfort toe aan de ruimte. Het voordeel van inbouw gashaarden is dat de vlammen levensecht zijn.

Zo veel mensen, zo veel smaken. Inbouw gashaarden zijn te vinden in veel verschillende uitvoeringen. In ons assortiment vindt u ook losstaande gaskachels. Overweegt u een gashaard aan te schaffen? Bepaal ten eerste of de haard dient als hoofdverwarming of als sfeerverwarming. Ten tweede kunt u kijken naar het ontwerp en design.

Wat past in het interieur? Welke uitstraling wilt u bereiken met de haard? Wij voorzien u graag van advies in uw keuze. Indien gewenst, neemt u dan contact met ons op.

Meer informatie over een openhaard kopen? Klik dan hier.

Contact opnemen
Inbouw Gashaarden

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden bij Verkerk openhaarden

U vindt bij ons moderne gashaarden van verschillende merken. Ieder merk heeft haar eigen sterkte punten. Zo voldoen de moderne gashaarden van Wanders fires & stoves aan de hoogste internationaal geldende kwaliteitscriteria. En de inbouw haarden van Element4 worden gekenmerkt door eenvoud. In ons uitgebreide assortiment is altijd een inbouwhaard te vinden die aansluit bij uw wensen. Bekijk alle merken moderne haarden in ons assortiment.

Wij helpen u graag verder in onze showroom!

Ons bedrijf is gevestigd in Heerhugowaard, maar wij leveren en plaatsen in heel Nederland. U kunt online een offerte aanvragen. Maar u bent ook van harte welkom in de showroom van Verkerk Openhaarden. Hier hebben wij verschillende inbouw gashaarden en andere haarden en kachels opgesteld. Laat u hier overtuigen door de mogelijkheden! Liever direct contact? Neem dan contact op met: 072 – 57 127 68

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.