Inbouw gashaard

Ja, bent u eruit? Wilt u een inbouw gashaard voor net dat beetje extra sfeer en warmte in uw huiskamer? Verkerk Openhaarden is uw specialist voor advies over en de aanschaf van een inbouw gashaard.

In onze showroom kunt u terecht voor inspiratie op het gebied van haarden en kachels. Wij leveren en plaatsen inbouw gashaarden van verschillende merken en in diverse stijlen. Zowel voor landelijke interieurs als voor strakke, moderne woningen kunt u bij ons een geschikte inbouw gashaard vinden.

 

 

Voordelen gashaard

Een gashaard inbouw kent vele voordelen ten opzichte van een traditionele houtkachel. Vooral gebruiksgemak en comfort worden als redenen genoemd bij de keuze voor dit type haard. Want met een simpele druk op de knop schakelt u de ingebouwde gashaard in en ook weer uit.

 

En qua sfeer doet deze haard echt niet onder voor een haard met hout gestookt vuur.

 

De vlammen zijn levensecht en geven ook werkelijk de warmte af voor dat behaaglijke gevoel. Wilt u weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn voor een inbouw gashaard in uw woning? Geef uw wensen aan ons door en wij sturen u een offerte op maat.

 

Bekijk assortiment Offerte aanvragen

 

Inbouw gashaard

Een nostalgische gevoel met een inbouw gashaard

Een open haard geeft niet alleen sfeer en warmte in huis. Het brengt ook een stukje nostalgie terug in de woonkamer. Met elkaar gezellig rond de haard zitten, genieten van het vlammenspel en elkaars gezelschap.

 

Een inbouw gashaard geeft – ondanks het ontbreken van echt hout – dezelfde belevenis. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen.

 

 

Losstaande gashaard

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor losstaande gaskachels, of een inbouw openhaard voor hout. Maar ook inzetkachels en vrijstaande houtkachels vindt u terug in ons assortiment.

 

Eerst met eigen ogen bekijken? Overtuig uzelf in onze showroom in Heerhugowaard. Het zien van de verschillende haarden en het voelen van de sfeer maken u pas echt warm!

 

Inbouw gashaarden

 

Informatie Verkerk Openhaarden

Wilt u meer informatie over een inbouw gashaard of een inbouw openhaard voor hout? Kom langs in onze showroom in Heerhugowaard. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon even bellen voor advies. Geheel vrijblijvend kunnen wij u op basis van uw wensen een offerte sturen.

 

De specialisten van Verkerk Openhaarden staan u graag te woord met gedegen advies op maat over de mogelijkheden van het plaatsen van een inbouw gashaard.

Bekijk assortiment

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.