Inbouw gashaard

Wilt u een gashaard inbouwen voor net dat beetje extra sfeer en warmte in uw huiskamer? Verkerk Openhaarden is uw specialist voor advies over en de aanschaf van een inbouw gashaard. Moderne gashaarden zijn tegenwoordig niet meer van inbouw houthaarden te onderscheiden. Kies voor een gashaard als u gebruiksvriendelijkheid en gemak belangrijk vindt bij het kiezen voor een haard. Gashaarden zijn eenvoudig aan te zetten. Vaak is alleen een druk op de knop nodig. Bij een aantal uitvoeringen hoeft u zelfs niet eens meer uit uw luie stoel te komen. Die worden namelijk geleverd met een afstandsbediening. Wij bieden een ruim assortiment gashaarden, inzethaarden en kachels.

In onze showroom kunt u terecht voor inspiratie op het gebied van haarden en kachels. Wij leveren en plaatsen inbouw gashaarden van verschillende merken en in diverse stijlen. Zowel voor landelijke interieurs als voor strakke, moderne woningen kunt u bij ons een geschikte inbouw gashaard vinden.

Meer informatie over een openhaard kopen? Klik dan hier.

De cv installatie verzorgt de feitelijke verwarming van het huis. Bekijk de mogelijkheden voor plaatsing van een cv kachel of een cv haard.

Voordelen inbouw gashaard

Een gashaard inbouw kent vele voordelen ten opzichte van een traditionele houtkachel.

  • Gashaarden zijn met afstandsbediening te besturen. Dit zorgt vooral voor gebruiksgemak en comfort. Want met een simpele druk op de knop schakelt u de ingebouwde gashaard in en ook weer uit.
  • U heeft geen voorraad hout nodig
  • Er komt geen geur vanaf die kan blijven hangen in woonkamers e.d.
  • Veilig systeem
  • U heeft geen rookkanaal nodig

En qua sfeer doet deze haard echt niet onder voor een haard met hout gestookt vuur. De vlammen zijn levensecht en geven ook werkelijk de warmte af voor dat behaaglijke gevoel.

Wat is de prijs van een inbouw gashaard?

We willen er graag bij zeggen dat de aanschafprijs van een inbouw gashaard hoger kunnen liggen. Wilt u weten wat de mogelijkheden en prijzen zijn van inbouw gashaarden in uw woning?

Geef uw wensen aan ons door en wij sturen u een offerte op maat waarbij we u de kosten kunnen geven van een gashaard inclusief plaatsen.

Bekijk assortiment Offerte aanvragen

Moderne gashaarden bedient met een afstandsbediening

Het gebruiksgemak gaat zelfs nog verder, de simpele handeling van het ontsteken van de moderne gashaarden kan bij diverse modellen zelfs vanuit de luie stoel met een afstandsbediening worden verzorgd.

Kom eens langs in onze showroom in Heerhugowaard, centraal gelegen in Noord-Holland. Wij informeren u graag over de verschillende inbouwhaarden.

Inbouw gashaard

Een nostalgisch gevoel met een inbouw gashaard

Een open haard geeft niet alleen sfeer en warmte in huis. Het brengt ook een stukje nostalgie terug in de woonkamer. Met elkaar gezellig rond de haard zitten, genieten van het vlammenspel en elkaars gezelschap.

Een inbouw gashaard geeft – ondanks het ontbreken van echt hout – dezelfde belevenis. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen.

Losstaande gashaard

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor gashaard die los staat, of een inbouw openhaard voor hout. Maar ook inzetkachels en vrijstaande houtkachels vindt u terug in ons assortiment.

Eerst met eigen ogen bekijken? Overtuig uzelf in onze showroom in Heerhugowaard. Het zien van de verschillende haarden en het voelen van de sfeer maken u pas echt warm!

Inbouw gashaarden

Onze merken

In ons uitgebreide assortiment is altijd een inbouwhaard te vinden die aansluit bij uw wensen. Iedere merk heeft diverse sterke punten.

wanders fires & stoves
flam kachels logo
element4 haarden
de salamander
bellfires haarden


ONTDEK DE UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN BIJ VERKERK OPENHAARDEN

U vindt bij ons moderne gashaarden van verschillende merken. Ieder merk heeft haar eigen sterkte punten. Zo voldoen de moderne gashaarden van Wanders fires & stoves aan de hoogste internationaal geldende kwaliteitscriteria. En de inbouw haarden van Element4 worden gekenmerkt door eenvoud. In ons uitgebreide assortiment is altijd een inbouwhaard te vinden die aansluit bij uw wensen. Bekijk alle merken moderne haarden in ons assortiment.

Ons bedrijf is gevestigd in Heerhugowaard, maar wij leveren en plaatsen in heel Nederland. U kunt online een offerte aanvragen. Maar u bent ook van harte welkom in de showroom van Verkerk Openhaarden. Hier hebben wij verschillende inbouw gashaarden en andere haarden en kachels opgesteld. Laat u hier overtuigen door de mogelijkheden! Liever direct contact? Neem dan contact op met: 072-57 127 68

De specialisten van Verkerk Openhaarden staan u graag te woord met gedegen advies op maat over de mogelijkheden van het plaatsen van een inbouw gashaard.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.