Skantherm Houtkachel

Skantherm is een Duitse producent van kachels. Al meer dan dertig jaar leveren zij de hoogste kwaliteit in zowel design als technologie. Daarmee zijn zij één van de marktleiders op het gebied van kachels in meerdere Europese landen. Doordat skantherm hoge standaarden in productkwaliteit en service hanteert, weet het bedrijf zich aan de top van de markt staande te houden.

Service en garantie

Goede service is voor skantherm zeer belangrijk. Bij iedere geleverde houtkachel krijgt u een uitvoerige en eenvoudig te begrijpen handleiding, een leren handschoen en een kleurenspray waarmee u uw kachel in geval van krassen snel kunt herstellen. Bij vragen over de bediening en het onderhoud staat Verkerk Openhaarden uiteraard klaar om u te helpen.

Als eigenaar van een skantherm-kachel bent u er zeker van dat u voor lange tijd een kachel van de hoogste kwaliteit bezit. Om dit te onderstrepen krijgt u vijf jaar functiegarantie (volgens de skantherm-garantiebepalingen). Dit is ver boven de wettelijke vereisten. Een ander voordeel van skantherm is dat u vele jaren na aanschaf zonder problemen onderdelen voor de houtkachel kunt nabestellen.

Heeft u interesse in een houtkachel van Skantherm

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.