Nestor Martin Houtkachel

Houtkachels van Nestor Martin zijn exclusief én betaalbaar. Daardoor kan iedereen genieten van het mooiste vuur. Nestor Martin maakt gebruik van een superieure verbrandingstechnologie, waarbij u een zeer nauwkeurige controle heeft over het vuur.

Speciale verbrandingstechnologie

Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is een speciale technologie: de Woodbox Technologie. De ontwerpers van Nestor Martin hebben jarenlang onderzoek gedaan naar de combinatie van lucht, hout en verbranding en zijn daarmee tot de Woodbox Technologie gekomen.

Bij de Woodbox Technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreid op een manier waarbij er een maximale verbranding ontstaat: onderin het vuurbed, middenin de vuurhaard én bovenin de kachel, waar alle gassen verbrand worden.

Dit gebeurt niet alleen achterin de verbrandingskamer, maar ook voorin bij het glas. Daardoor lijkt het glas van een Nestor Martin door een onzichtbare hand schoongehouden te worden.

U bepaalt zelf hoe het vuur brandt. U kunt het vuur zelfs programmeren, zodat de Nestor Martin op het gewenste tijdstip harder of zachter gaat branden.

Heeft u interesse in een houtkachel van Nestor Martin

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard. Toch nog even verder kijken? Bekijk dan nog even de andere merken houtkachels.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.