FLAM Houtkachel

De verwarmingsspecialisten van FLAM zorgen er altijd voor dat al hun houtkachels voldoen aan de strengste eisen op het vlak van milieu, rendement en veiligheid. De houtkachels van dit merk scoren goed op rendement, zuinigheid, comfort en duurzaamheid. FLAM beschikt over diverse soorten kachels, namelijk voorzet-, speksteen- en tegelkachels.

Duurzaamheid

FLAM onderscheidt zich door middel van duurzaamheid. Alle FLAM-haarden en –kachels kunnen worden gestookt met allerlei energiebronnen. Naast hout, steenkool of gas zijn ook CO2-neutrale biobrandstoffen zoals verschillende soorten pellets, maïs, kersenpitten, bamboe en rijst opties als brandstof. Dit zijn vaak spotgoedkope alternatieven voor dure stookolie of aardgas.

Om met al die verschillende brandstoffen het gewenste rendement en stookcomfort te halen, gebruikt FLAM vier gepatenteerde, eigen technologische ontwikkelingen: het multi-turbo verbrandingssysteem, de FLAM-spaarklep, de modulerende luchtspoiler en het regelbare schudrooster. Samen maakt dit iedere FLAM-houtkachel een absoluut topproduct.

Heeft u interesse in een houtkachel van FLAM

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.