Houtkachels

De houtkachel verschilt veel van andere soorten kachels. De geur en het knisperen van het brandende hout zijn unieke eigenschappen die bijdragen aan een verhoogde sfeer in uw huiskamer.
 
Verkerk Openhaarden beschikt zowel over moderne als klassieke houtkachels. In ons uitgebreide assortiment is altijd een houtkachel te vinden die aansluit bij uw huidige interieur.

houtkachels

De Thermo Sensano is een houtkachel waarmee u eveneens uw gerechten kunt bereiden. Ook alleen als vrijstaande kachel is dit een prachtige aanvulling voor uw woonkamer of
Woonkeuken.

 

De Thermo Sensano met een cv aansluiting heeft een optimale warmte verdeling, hierdoor wordt de woonkamer niet te warm. De warmte wordt juist verspreid over het gehele centrale verwarmingssysteem.

 

De Thermo Suprema is een kachel met maar liefst 2 grote kookplaten en veel ruimte om de gerechten ook nog eens warm te houden. De oven biedt veel ruimte om meerdere grote gerechten te bereiden. De Thermo Suprema is in emaille uitgevoerd in de kleur crème of zwart. De kleuren geven de haard een prachtige uitstraling.

 

Onze merken

In ons uitgebreide assortiment is altijd een houtkachel te vinden die aansluit bij uw wensen. Iedere merk heeft diverse sterke punten. Wanneer u op één van onze merken klikt, kunt u meer informatie over onze houtkachel bekijken. Wij beschikken over de volgende merken:

 

Barbas
Barbas
Contura
Contura
Flam
Flam
Hase
Hase
Morso
Morso
Nestor Martin
Nestor Martin
Nordic Fire
Nordic Fire
Nordpeis
Nordpeis
Oxford
Oxford
Skantherm
Skantherm
Vermont
Vermont
Wanders
Wanders

 

 

 

Wilt u meer informatie over een houtkachel in uw situatie?

 

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard, centraal gelegen in Noord-Holland.

 

Contact & vragen Showroom

 

 

 

 

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.