Houtkachels

De houtkachel verschilt veel van andere soorten kachels.

  • De geur is anders
  • Het knisperen van het brandende hout

Het zijn unieke eigenschappen die bijdragen aan een verhoogde sfeer in uw huiskamer.

Ruim assortiment aan houtkachels in Noord-Holland

Verkerk Openhaarden beschikt zowel over moderne als klassieke houtkachels in de openhaarden showroom in Noord-Holland. In ons uitgebreide assortiment is altijd een houtkachel te vinden die aansluit bij uw huidige interieur. Een vrijstaande houtkachel is ook helemaal geen gek idee om te installeren midden in de kamer.

Houtkachels zijn er ook in verschillende vormen. Zowel de rechthoekige als de ronde houtkachel zijn erg populair. Daarnaast is er ook nog de doorkijk houtkachel.

Mocht u de verschillende mogelijkheden rustig op uw gemak willen bekijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze openhaarden showroom in Heerhugowaard. Hier staan onze openhaarden en kachels uitgestald voor bezoekers.

houtkachel in huis

De Thermo Sensano is een houtkachel waarmee u eveneens uw gerechten kunt bereiden. Ook alleen als vrijstaande kachel is dit een prachtige aanvulling voor uw woonkamer of
Woonkeuken.

De Thermo Sensano met een cv aansluiting heeft een optimale warmte verdeling, hierdoor wordt de woonkamer niet te warm. De warmte wordt juist verspreid over het gehele centrale verwarmingssysteem.

De Thermo Suprema is een kachel met maar liefst 2 grote kookplaten en veel ruimte om de gerechten ook nog eens warm te houden. De oven biedt veel ruimte om meerdere grote gerechten te bereiden. De Thermo Suprema is in emaille uitgevoerd in de kleur crème of zwart. De kleuren geven de haard een prachtige uitstraling.

Houtkachel merken

In ons uitgebreide assortiment is altijd een houtkachel te vinden die aansluit bij uw wensen. Iedere merk heeft diverse sterke punten. Wanneer u op één van onze merken klikt, kunt u meer informatie over onze houtkachel bekijken. Wij beschikken over de volgende merken:

Barbas
Contura
Flam
Hase
Morso
Nestor Martin
Nordic Fire
Nordpeis
Oxford
Skantherm fireworks
Vermont Castings
Wanders fires & stoves

Wilt u meer informatie over een houtkachel in uw situatie?

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard, centraal gelegen in Noord-Holland.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.