Houthaarden

Bent u op zoek naar een openhaard die sfeer en warmte in uw huis brengt? Dan bent u bij de houthaarden van Verkerk Openhaarden aan het juiste adres! Wij leveren zowel gas- als houthaarden van diverse uiteenlopende merken. De houthaarden van Verkerk Openhaarden worden geplaatst op vuurvaste ondergronden volgens de wettelijke voorschriften. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een gaskachel in Noord Holland!

Houthaarden van Verkerk Openhaarden

Of het nu een restaurant of huiskamer betreft, Verkerk Openhaarden biedt gas- en houthaarden voor diverse toepassingen. Onze expertise zorgt ervoor dat u uit de vele inbouwhaarden de juiste weet te kiezen. Naast technisch advies op het gebied van gas- en houthaarden kunnen wij u tevens van advies op het gebied van stijl voorzien. Naast klassieke inbouwhaarden zijn er vele moderne varianten verkrijgbaar.

Wij leveren diverse soorten haarden en kachels van topkwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op uitstekende service. Veel van onze producten hebben een garantie van tien jaar. Wij leveren naast de welbekende hout-, gas en design openhaard ook inzethaarden. In ons uitgebreide assortiment gas-en houthaarden is altijd een inbouwhaard te vinden die aansluit bij uw wensen. Ieder merk heeft diverse voordelen. Bij Verkerk Openhaarden beschikken wij over de volgende merken:

Vragen over gas- of houthaarden van Verkerk Openhaarden?

Heeft u nog vragen over de gas- of houthaarden van Verkerk Openhaarden, of wilt u meer informatie over een inbouwhaard in uw situatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard. Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 072 – 57 127 68. Op zoek naar echte houthaarden? Kom naar Verkerk Openhaarden! Ook voor een gaskachel in Noord Holland bent u bij ons aan het juiste adres!

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.