Hoek openhaard

Een prachtige hoek openhaard kan net dat beetje extra sfeer aan een ruimte geven. Verkerk Openhaarden verkoopt vanuit de showroom in Heerhugowaard een zeer breed assortiment. Voor een hoek openhaard kunt u bij ons terecht. Maar ook voor hout gestookte kachels of inbouw gashaarden.

Het mooie aan een hoekhaard is dat u vanuit meerdere perspectieven het hout kan zien knetteren door de transparante openingen aan weerszijde van de haard. De deuren van een hoekhaard zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo zijn er draaideuren en liftdeuren.

Hoek openhaard

Onze hoek haarden die houtgestookt zijn of op gas werken zijn in verschillende afmetingen en stijlen leverbaar. Voor in de woonkamer, maar ook in de serre of zelfs in de slaapkamer kunnen we een hoekhaard installeren. Een hoek openhaard plaatsen wij echter veelal in de woonkamer, daar waar de meeste bezoekers/inwoners van de haard kunnen genieten.

Deze ruimte kent vaak een specifieke indeling waarbij een hoek openhaard beter tot zijn recht komt dan een symmetrisch model. Op zoek naar een haard in Heerhugowaard of elders in het land?

Kom langs in de showroom van Verkerk Openhaarden en laat u overtuigen door de mogelijkheden!
Showroom

Hoek openhaarden op gas en hout

Hoek openhaardWij leveren naast hout gestookte haarden, houtkachels, inbouw gashaarden en design kachels ook inzethaarden.

Dit zijn haarden die precies in de stookopening van uw bestaande openhaard passen. Inzethaarden leveren een hoger rendement dan normale haarden.

Ook bij een bestaande hoekhaard zijn er speciale hoek inzethaarden. Zowel met de hoek links als rechts. Dit kan een ideale oplossing zijn voor sommige woonsituaties.

Vraag ons advies als u wilt weten of een inzet hoekhaard ook voor uw bestaande haard geschikt is.

Vragen over een design of hoek openhaard?

Vragen over een design of hoek openhaard? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden binnen ons assortiment!

Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 072 – 57 127 68.

Op zoek naar een echte design of hoek openhaard? Kom naar Verkerk Openhaarden!

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Wij werken met A-merken zoals Contura, Barbas en Wanders. Wij leveren hoekhaard en kachels die van topkwaliteit zijn. Onze service is bovendien uitstekend te noemen. Op veel producten binnen ons assortiment geldt een garantietermijn van maar liefst tien jaar!

Na aanschaf kunt u onze vakmensen inschakelen voor het onderhoud van uw hoek openhaard.

Heeft u haard of kachel reparatie nodig? Dan zorgen wij dat uw kachel netjes wordt gerepareerd en deze weer vele jaren mee gaat. Kortom, Verkerk Openhaarden is dé specialist op het gebied van haarden en kachels.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.