Hase kachel

Op zoek naar een kachel met prachtige designs, maar die tegelijkertijd milieuvriendelijk, praktisch en duurzaam is? Dan bent u bij een Hase kachel aan het juiste adres! Hase slaagt er altijd in om vorm en functie tot één geheel te maken. De productie dan deze kachels bestaat zowel uit de modernste productietechnieken, als ouderwetse handenarbeid en zorgvuldige controles. Elke Hase kachel is dan ook een waar meesterwerk!

Of u nu kiest voor een hout- of gaskachel: Hase heeft in huis wat u zoekt! Voor beide type kachels zult u alleen al aan het uiterlijk zien dat het echte Hase kachels zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden van Hase kachels bij Verkerk Openhaarden?

Hase kachel bij Verkerk Openhaarden

Voor een Hase kachel bent u bij Verkerk Openhaarden aan het juiste adres! Wij bieden een gevarieerd assortiment Hase design kachels van top kwaliteit. Dit zorgt voor prachtige momenten die een leven lang blijven duren. Aan de verschillende awards die Hase heeft verdiend is af te lezen dat zij trendsetter zijn op het gebied van design. Hase heeft reeds meerdere keren de iF design award en de Reddot design award in huis gesleept!

Ondanks het prachtige design zijn de haarden van Hase bij ons tegen zeer scherpe prijzen verkrijgbaar. Naast absolute top kwaliteit betekend een Hase kachel ook uitstekende service. Wanneer u nu een Hase kachel aanschaft bij Verkerk Openhaarden krijgt u hier maar liefst tien jaar garantie op! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom!

Vragen over een Hase kachel?

Heeft u nog vragen, of wilt u meer informatie over de Hase kachels? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord! Voor vragen of advies kunt u altijd langskomen in onze showroom, of contact opnemen met telefoonnummer 072 – 57 127 68

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.