Hangende haard

Wat is een hangende haard?

Een hangende haard hangt vrij in de ruimte. De warmte kan hierdoor snel verspreiden en ruimtes worden snel opgewarmd.  Een hangende haard neemt weinig ruimte in en komt goed tot zijn recht in grote open ruimtes. De benaming zegt het al.

Verkerk Openhaarden verkoopt naast inbouwhaarden ook diverse vrijhangende modellen van verschillende merken. Onze adviseurs kunnen u persoonlijk advies geven over welk soort hangende haard geschikt is voor uw situatie. Wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissing.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Advies vragen

Reparatie inbouwhaard of hangende haard

Een inbouw openhaard of hangende openhaard is aan grote hitte en dus slijtage onderhevig. Hopelijk maakt u met veel plezier regelmatig gebruik van uw haard en zorgt u zelf voor het nodige onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het rookkanaal. Deze moet zeker ieder jaar 1 of 2 keer schoongeveegd worden.

De haarden en kachels van Verkerk Openhaarden kennen vrijwel allemaal een garantie van 10 jaar. Regelmatig onderhoud kan niet altijd voorkomen dat er iets kapot gaat of dat er slijtageplekken ontstaan. Een rookkanaal kan lek worden of de achterwand kan door de hitte van het vuur kapot gestookt worden.

Voor reparaties aan uw haard of kachel kunt u bij ons terecht. Misschien heeft u wel een authentieke oude kachel of hangende haard die u graag weer in gebruik wilt nemen? Wij kunnen deze opknappen en zorgen dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet.

Haardenspecialist Verkerk

In de showroom van haardenspecialist Verkerk hebben wij verschillende voorbeelden van haarden en kachels opgesteld. Heeft u vragen of wilt u advies over hangende haarden, openhaarden of houthaarden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

Voor een snel antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met haardenspecialist Verkerk op 072 – 57 127 68.

Of u vraagt direct een offerte op.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.