Design openhaard

U bent op zoek naar een echte design haard voor in uw nieuwe huis? Dan bent u bij Verkerk Openhaarden aan het juiste adres! Wij leveren een breed assortiment haarden en design kachels door heel Nederland. Tevens kunnen wij de inbouw en/of reparatie van uw oude haard verzorgen.

design haard

Voor een design openhaard of gaskachel bent u dan ook bij ons aan het juiste adres! Een openhaard in Heerhugowaard koopt u bij Verkerk Openhaarden.

Design haarden van verschillende merken

Voor een design haard bent u bij Verkerk Openhaarden aan het juiste adres! Een haard of design houtkachel past in vrijwel iedere huiskamer, studeerkamer of zelfs slaapkamer. Op onze website vindt u diverse kachels en verschillende haarden met bijbehorende gemakken en voordelen.

Zo leveren wij onder andere haarden en kachels van Bellfires, Hase en Barbas. Naast diverse scherp geprijsde haarden en kachels kunt u ook bij ons terecht voor een echte design openhaard.

design openhaard

Verkerk Openhaarden levert diverse soorten haarden en kachels van topkwaliteit. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service. Veel van onze producten hebben een garantie van tien jaar. Wij leveren naast de welbekende hout, gas en design openhaard ook inzethaarden.

Dit zijn speciale design haarden die zodanig zijn ontworpen, dat deze precies in de stookopening van een bestaande openhaard passen. Het grote voordeel van is dat zij een veel hoger rendement kennen dan een gewone openhaard!

Neem contact met ons op voor meer informatie, of kom langs in onze showroom. Voor een openhaard in Heerhugowaard moet u bij Verkerk openhaarden zijn!

Vragen over een design openhaard?

Heeft u nog vragen over een design openhaard van Verkerk Openhaarden? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden.

Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 072 – 57 127 68.

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.