CV kachel – Nordic Fire

Verkerk Openhaarden beschikt over CV-kachels van het merk Nordic Fire. Een CV-kachel kan worden aangesloten op een buffer- of boilervat. Hierdoor kunt u in combinatie met zonnecollectoren ook zorgen voor warm sanitair water, om bijvoorbeeld te kunnen douchen. In de meest voorkomende gevallen wordt een CV-kachel aangesloten op de bestaande verwarmingsinstallatie. De CV-kachel geeft de warmte direct af aan de radiatoren en vloerverwarming.

Beveiliging

CV-kachels van Nordic Fire zijn met maar liefst drie beveiligingen zeer veilig in gebruik. De CV-kachels zijn beveiligd tegen onderkoeling, oververhitting en overdruk. De goedkopere merken hebben deze beveiliging vaak niet, waardoor Nordic Fire zich op het vlak van beveiliging zeker onderscheid.

Voordelen van een CV-kachel

Het grote voordeel van het stoken met hout is de prijs van de brandstof. Hout is vele malen goedkoper dan aardgas, waardoor een investering al snel wordt terugverdiend. Bovendien is de uitstoot van een moderne CV-kachel veel milieuvriendelijker én ligt de CO2-uitstoot veel lager. Naast het financiële voordeel zijn er ook andere voordelen. Een CV-kachel verspreidt de warmte over meerdere ruimtes, waardoor de warmte optimaal wordt verdeeld.

Bekijk onderstaande film om te ervaren hoe een CV houtkachel werkt:

Heeft u interesse in een cv kachel van Nordic Fire

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.

Contact & vragen Showroom

 

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.