Bellfires haarden

Op zoek naar haard die zorgt voor sfeer, gemak en comfort? Dan is een van de Bellfires gashaarden dé haard voor u! Dit merk is marktleider in gashaarden en levert pure topklasse.

De focus van deze Bellfires gashaarden ligt op veiligheid en design. Een bijkomend voordeel is dat deze design haard diverse afwerkingsmogelijkheden biedt. De haarden zijn stijlvol en kunnen tot in detail worden afgestemd op de stijl van uw woning. Met een haard van Bellfires haalt u de best denkbare kwaliteit in huis.

Bellfires haarden van hoogwaardige materialen

Bij Verkerk Openhaarden vindt u een uitgebreid assortiment Bellfires haarden. Deze haarden zijn vervaardigd en hoogwaardige materialen en ongeëvenaarde kwaliteit. Iedere Bellfires gashaard wordt met de hand afgemonteerd. Bovendien wordt het keramische glaswerk uit een stuk gemaakt.

Onze haarden bieden de open haard sfeer met het gemak van een gashaard: u controleert het vuur met uw afstandsbediening. Wanneer u kiest voor een Bellfires gashaard haalt u uitstekende kwaliteit in huis.

Ondanks de uitstekende kwaliteit zijn de gashaarden van Bellfires zeer scherp bij ons geprijsd. Een design haard van Bellfires betekend absolute topkwaliteit én uitstekende service. Bij Verkerk Openhaarden krijgt u nu tien jaar garantie op al onze Bellfires haarden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom!

Vragen over een Bellfires gashaard bij Verkerk Openhaarden?

Vragen over een Bellfires gashaard van Verkerk Openhaarden? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden! Voor een antwoord op uw vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier, of telefonisch contact opnemen met: 072 – 57 127 68.

Daarnaast bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom! Een Bellfires gashaard koopt u bij Verkerk Openhaarden!

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte direct online aan.
Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op om u een passende prijs te geven.